Home » Nieuws

Het begin van de nieuwe singel is er , deze keer komt de tekst wederom uit handen van Ronald en voor de opnames is deze keer gekozen voor Martin Sterken , ergens in Juli zal de singel live gaan. Geen tranentrekker deze keer maar een vlotte song met veel gitaarwerk van Jan de Vrieze.

 

 

Het seizoen is voor Ronald & Aisha  weer begonnen , de agenda wordt weer voller. Op 30 maart wordt er een fanavond georganiseerd bij Cafe De Harmonie in Oude Pekela . m.m.v. Eric Posthumius van E&A Geluidstechniek , Marissa en zanger Rick Folkers uit Emmen

Aïsha is 14 November j.l. geopereerd aan haar keel amandelen , vandaar dat we onze agenda ook hebben dicht gezet tot ongeveer half December. Wel hebben we 9 November nog onze nieuwe singel ingezongen bij Roy Otters in Apeldoorn. Deze zal ergens eind November begin December uit gaan komen onder het Marcotto label. Vanaf eind December en in 2018 zijn wij weer normaal beschikbaar voor alle optredens ect.

Voor de operatie hebben we nog een aantal 'thuisopnames' gemaakt en die zullen achtereenvolgens op facebook en youtube verschijnen.

 

 

 

 

Wij hebben de 2e plek bij de koos alberts awards behaald , en mochten op verzoek van Koos en Joke Alberts een gastoptreden verzorgen tijdens de show.

Nieuws